Bedrijf

Paul Van Noten, Zaakvoerder

Paul Van Noten, Zaakvoerder

Welkom bij Noboss marine

Noboss marine bvba is opgericht in 1981. Wij bestaan langer dan 30 jaar. Dit is een mooie referentie maar die moet je verdienen door correctheid en perfecte service.

Wij zijn exclusief importeur / verdeler voor LEMA boten in de Benelux. Alsook importeren wij VOLVO PENTA, SELVA, SEACO, HANSVIK…

Onze geïmporteerde boten zijn uniek wat betreft materiaalkwaliteit, vaarcapaciteiten en afwerking. Boten moeten vervoerd worden, vandaar dat u bij ons ook trailers vindt zowel geïmporteerd als zelf gefabriceerd. Onze boten zijn bestand tegen alle weeromstandigheden waarbij zowel sportiviteit en veiligheid , maar ook familiale gezelligheid voorop staan.

Service staat bij NOBOSS MARINE centraal: een grote voorraad onderdelen zorgt ervoor dat ieders vaarplezier nooit lang onderbroken hoeft te worden. Wij beschikken over goed getraind en opgeleid personeel voor het onderhoud van onze en uw boten. Ook hebben we CE-gecertifieerde lassers in dienst voor fabricatie en onderhoud van trailers.

Noboss Marine is erkend constructeur van voertuigen door het Ministerie van Verkeer te Brussel.

Onze professioneel ingerichte gebouwen staan garant voor een perfecte service. Op onze parking staan twee beren van heftrucks die boten kunnen liften tot een maximum van acht ton.

Noboss Marine is distributeur voor VOLVO PENTA en rechtstreeks erkend door de zweedse fabrikant.

Wij bieden ook winterberging aan voor uw boot, alsook zijn wij uitgerust als servicepoint en kunnen wij de meeste motoren van service voorzien.

Noboss Marine heeft er ook aan gedacht om uw boot en trailer steeds in optimale conditie te houden. Daarom zijn wij ook reeds 26 jaar importeur en distributeur van de wereldvermaarde produkten van de duitse fabrikant DURSOL met als verdeellijnen AUTOSOL en MARINE SHINE . Als u uw boot onderhoudt met MARINE SHINE-produkten gaat uw boot gegarandeerd langer mee en deze produkten zijn bovendien milieuvriendelijk.

Door onze ruime ervaring doen experts en verzekeringsmaatschappijen meer en meer beroep op ons om hun bij te staan bij de voor hun zo dikwijls moeilijke opdrachten op gebied van schadegevallen, offertes en schattingen. Ook u kan voor expertises, schattingen en offertes bij ons terecht.

Tot binnenkort,
NOBOSS MARINE

Foto’s bedrijf

Klik op een afbeelding om de slideshow te starten.